Minus på vågen
Nu har det vänt igen! Vet inte om träningen gett lite resultat eller om kroppen bara tog en paus men nu har jag gått ner totalt 4,5 kg! Bakade ett lågkolhydratbröd igår. Jätte gott! Så när suget sätter in på kvällen så kan jag ta mig en skiva bröd. Här är receptet för de som vill prova att baka. Läs mer om mitt sätt att äta här: LCHF
LCHF - Bröd
50 g hasselnötter
50 g mandel
50 g sesamfrön
200 g linfrön
1,5 msk brödkrydda
50 g kruskakli
1. Mal ovan till mjöl i matberderadre eller mixer.
2. Blanda ihop följande
250 g keso
50 g smält smör
1 dl creme fraiche
4-6 ägg
2 tsk bakpulver
Efter du blandat "kladdet" blanda då i ditt malda mjöl och rör ihop. Häll sedan i en avlång ugnsform/brödform som är täckt med bakplåtspapper.
Grädda i ca 60 minuter på 200 grader.
Kolhydrater per skiva är ca 1,1 g.
LCHF - Bröd
50 g hasselnötter
50 g mandel
50 g sesamfrön
200 g linfrön
1,5 msk brödkrydda
50 g kruskakli
1. Mal ovan till mjöl i matberderadre eller mixer.
2. Blanda ihop följande
250 g keso
50 g smält smör
1 dl creme fraiche
4-6 ägg
2 tsk bakpulver
Efter du blandat "kladdet" blanda då i ditt malda mjöl och rör ihop. Häll sedan i en avlång ugnsform/brödform som är täckt med bakplåtspapper.
Grädda i ca 60 minuter på 200 grader.
Kolhydrater per skiva är ca 1,1 g.
Kommentarer
Trackback