Fredagsnöje

Ligger i sovrummet och surfar på nätet. Agnes ligger i sin lilla säng o sover. Hittade lite intressant läsning om kokosfett . Ska köpa det på en hälsokostaffär nån dag tror jag. Jonas är hos Danne o dricker öl ikväll. Imorgon kväll ska jag till Erica o dricka lite vin, det ska bli skoj!

Blandat

I går var sista gången på babysimmet... trist. Men i majorna finns det drop-in på babysim på söndagar, så vi kommer nog gå på det ibland. Kan vara bra att fortsätta träna innan nästa kurs börjar i augusti igen. Idag har jag o Agnes bara varit hemma. Vi tränar på att sova i spjälsängen igen... Hon gillar vagnen så mkt att hon inte vill somna själv längre i sängen. Men idag har det ändå gått lite bättre än tidigare i veckan...

Imorgon ska Agnes träffa kompisar i Slottskogen!

Jag o Agnes i Botaniska Trädgården:

image283


Igår var Angelica o Neo här och hälsade på, det var jätte trevligt! Neo fick prova Agnes doppresent, brandbilen!

image284

image285

Dop Masthuggskyrkan 25 maj

I går döptes Agnes i Masthuggskyrkan. En jätte trevlig och uppskattad dag blev det. Agnes var på toppen humör hela dagen. I kyrkan busade hon till det lite vilket ni kan se på en filmsnutt därifrån. Vi vill tacka alla goa, glada gäster som var på dopet för att ni kom på Agnes stora dag och även för dem fina presenterna som hon fick!

På dopdagen fick Agnes en annan rolig present. SIN FÖRSTA TAND!

Bilder från dopdagen, klicka på bilderna så blir dem större...

                



Äntligen Fredag

Konstigt att jag som är hemma hela dagarna också längtar tills det blir fredag :-) Men då är Jonas hemma så det är väl därför antar jag! Denna veckan har jag inte bloggat så mycket. Vi har haft fullt upp inför dopet. Ville fixa färdigt alla små grejer som var kvar efter renoveringen och även ordna med mat, dukning, tårta osv innan söndag. Ser i alla fall fram emot dopet och söndag. Det blir första gången som hela min och Jonas familj träffas. HUR ska det gå!? Jätte bra såklart!

Har inga nya bilder men här är ett kort på Agnes när hon var nyfödd:

image261

Ledsen idag

Idag fick Agnes sin andra prevenar vaccination. Förra gången märkte vi inte av några biverkningar. Men denna gången blev hon sssssssssåååååååååååå ledsen. Inte på en gång, det kom ca 3 timmar efter sprutan. Hon har gråtit hela eftermiddagen med uppehåll för mat, bra att hon ville äta i alla fall. Nu sover hon, fick lägga sig lite tidigare idag. Med en panodil i rumpan så hoppas vi nu att hon får sova o inte vara ledsen mer...

Innan hon blev ledsen hann jag ta lite söta kort:

image257

image258

image259

image260

Babysim filmer

Idag har vi filmat Agnes på babysimmet! På den andra o tredje filmen så dyker hon. Idag har vi också anmält henne på fortsättningskursen som börjar v33. Men då blir det bara en gång/vecka istället för två.

 




 

Gåstol

Men här har vi söta Agnes! Det är ju meningen man ska gå i en gåstol, men det har hon inte tid med. Hon är så fascinerad av sina björnkompisar.


YouTube

Detta är inte Agnes... hittade den på youtube. Rolig bebis!


News

* Idag är det göteborgsvarvet! Vid 14 tiden ska vi ut i Slottsskogen o kolla på löparna.

* I två nätter har Agnes sovit fram till klockan 5 på morgonen innan hon varit hungrig! Jätte bra!

* Nu äter Agnes gröt på morgonen (kl 8) också.

* Jonas har fått nytt jobb på en annan plattsättningsfirma, börjar där på måndag!

* För dem som inte vet så har vi lagt handpenning på ett nybyggt gavelradhus i Eklanda, Mölndal (kommer skriva mer om det en annan dag).


Inför dopet

Idag har hela familjen varit på Allum o handlat saker som behövs till dopet. Känns skönt att ha allting klart redan. Det enda vi behöver köpa nästa vecka är matvarorna...

Ikväll har jag mixat pasta o broccoli, ska bli spännande o se vad Agnes tycker om det imorgon!  Skorv medlet funkade, så nu är skorven borta!

Här är Agnes i vagnen på Allum:

image254

Sen blev hon lite trött:

image255


Har provat att sätta Agnes på pottan ibland efter hon ätit, men hon har inte fattat vad man ska göra där än :-)

image256

Mat mat mat

Matbilder är skoj! Idag fick Agnes sin efterlängtade mangopure igen, som ni ser gillar hon den! Vill gärna hålla i skålen själv  :-)

image250

image251

image252


I fredags var Agnes farmor Harriet här o bjöd Agnes på gott "fikabröd"!

image253

Nu har jag smörjt in Agnes huvud med en speciell salva som ska ta bort skorv. Den ska sitta i 3-4 timmar, sen ska vi tvätta bort den. Hoppas nu det mesta försvinner! Vi får nog bli hemma från babysimmet imorgon med tyvärr. Agnes är fortfarande förkyld o jag måste skölja näsan varje kväll och innan hon ska äta...

Fredag

Idag är Jonas hemma och det tycker såklart jag o Agnes är roligt! Så idag ska vi fixa med lite saker, bla åka till ikea med en del saker som blivit över från köket. Förra veckan gjorde vi det också o då fick vi ett tillgodokvitto på 1800:- Perfekt nu när vi ska handla till dopet! Vi har även tänkt måla de sista fönsterlisterna i gästrummet idag.

Igår var vi i slottsskogen med Karin. Agnes gillar o vara ute. Man får hitta en plats med hälften skugga o hälften sol bara. En del för Agnes o en del för oss som vill få lite färg!

OBS: Meddelar här att dopet i kyrkan är framflyttat en halv timma. Istället för 13:00 börjar det nu 12:30. Detta pga nån konsert de skulle ha på eftermiddagen...

image249

Sötast i stan


Idag har Agnes ätit hemlagad majs-, sötpotatis- och palsternackspuré. Det var gott! Har tidigare i veckan testat slottspuré på burk som är från 5 månader, men det det var blä... Hon vill gärna ha maten lös och det får inte vara några små korn eller skal som känns, det gillar hon inte.

image245

image246

image247

image248

Nöjd!

Idag var vi o hämtade den nya vagnen! Sedan blev det premiärtur i Slottskogen. Både jag o Agnes är nöjda med den nya vagnen! Hon ligger väldigt skyddat i den, både för vind o sol. I kväll har vi också sålt vår gamla vagn, vi fick 8000:- för den!

Agnes är fortfarande lite förkyld så vi hoppade över babysimmet idag.... Hoppas hon kommer sova bättre inatt för de senaste två nätterna så har hon sovit väldigt oroligt. Vaknat flera ggr o varit ledsen.

image243

image244

Snörvel

I natt har Agnes blivit förkyld.... Hon låg o snörvlade o vred på sig flera timmar, så vid 1-2 tiden fick hon komma o sova brevid mig. Då blev hon lugnare o vi sov till halv sex. Då ville hon inte sova mer... så jag o Agnes gick upp med Jonas imorse. Nu sitter hon i babysittern o leker, pigg är hon i alla fall! Hoppas det går över på någon dag.

Ikväll har vi en spekulant som kommer o tittar på vår vagn. Hoppas dem vill ha den!

Grattis Agnes!

Idag blir vår lilla tjej 5 månader gammal! Det ska firas med massa nya bilder på bloggen!

Nu är varje måltid en fest :-)

image236

Agnes kan stå!
Tack säger Agnes tills sina mostrar för dem fina kläderna!

image237

image238

image239

OJ vilken stor maracchas!

image240

Bäst att smaka på den säger Agnes!

image241

RSS 2.0