Siri

MMS

Siri


Härliga sommar!

MMS

Härliga sommar!


Agnes nya pool

MMS

Agnes nya pool


Agnes nya rutchkana

MMS

Agnes nya rutchkana


Flyttat

Ja nu har vi flyttat.... "bara" nästan 4 månader kvar tills vi får flytta in i vårt radhus! I onsdags flyttade vi in till Jonas föräldrar. Det har varit intensiva dagar o massor att göra. Jag är helt slut....

Dopet

I söndags hade vi dop för lilla Siri. Tack alla som kom för en jätte trevlig dag och för dem fina presenterna som hon fick! Synd bara att huvudpersonen sov igenom hela kalaset :-)








Agnes provar också!

MMS

Agnes provar också!


Dop present

MMS

Dop present


Lekplatsen

MMS

Lekplatsen


Morgonmys

MMS

Morgonmys


Godmorgon o trevlig långhelg!

MMS

Godmorgon o trevlig långhelg!


Nu blir jag sugen!

Ska jag anmäla mig? Nina, ska du med?

Finalloppet  8,8 km den 31 oktober

13 veckor!

I går blev Siri 13 veckor gammal! Tiden går himla fort. Hon är en sån glad o go tjej! På söndag ska vi ha dop för henne så idag har vi varit och handlat lite kläder till henne o Agnes som dem ska ha då. Dem kommer bli jätte söa!

Nu har jag handlat lite nya böcker från bokus, så nu har jag en hög som ska läsas i sommar!

- Trotsboken, den förstår ni säkert vad den handlar om :-)

- Ditt kompetenta barn av Jesper Juul. "I Ditt kompetenta barn gör den välkände danske familjeterapeuten Jesper Juul upp med många traditionella uppfattningar och värderingar inom barnuppfostran. Här presenterar han ett helt nytt sätt för barn och vuxna att umgås på, som varken bygger på gamla tiders auktoritära maktutövning eller demokratisk tyranni utan på jämlikhet och lyhördhet."

-
Tant Mittiprick av Betty Macdonald. Verkar var en skojig bok!

Besök av prästen snart!

MMS

Besök av prästen snart!


Hej!

MMS

Hej!


Godnatt!

MMS

Godnatt!


Koncentrerad

MMS

Koncentrerad


Godmorgon!

Ja idag är det en god morgon för mig i alla fall! Idag har jag äntligen nått hela 5 kg minus! Måttbandet visade totalt 8 cm. Så detta blev en väldigt bra början på fredagen. Det sporrar mig att inte äta massa onyttiga kolhydrater ikväll när det är helg.

Öronen igen

Idag gick jag till läkaren med Agnes. Hon har varit så himla gnällig o irriterad stundtals en tid, och idag började hon även pilla i örat igen. Det visade sig vara öroninflammation igen. Medicin i 7 dagar...

Här är världens sötaste Agnes när hon var 11 månader:


Gunghäst

MMS

Gunghäst


Måndag

Idag hade vi tänkt gå till Öppna förskolan vid 9. Men Agnes sov till 8 idag så det hann vi inte med... Jätte skönt att slippa gå upp vid 6 tiden som vi brukar. Idag har vi varit en sväng på stan, på vägen hem träffade vi Eva, Herman o Ebbe i Haga. Så vi gick till lekplatsen ihop och sen hem till oss så Agnes o Herman fick leka en stund. Ebbe o Siri trängdes i babygymmet tillsammans.  Imorgon ska vi försöka komma iväg till öppna förskolan.

I helgen har vi varit hos Jonas föräldrar både lördag o söndag. Jonas har fixat i deras badrum så jag o barnen följde med o hälsade på. Här kommer ett kort till på Agnes när hon äter mellanmål.


Mellanmål

MMS

Mellanmål


Trevlig kväll!

MMS

Trevlig kväll!


Goding

MMS

Goding


Vill ut i alla väder!

MMS

Vill ut i alla väder!


Härligt!

Nu sitter jag nyduschad med gott samvete i soffan framför datorn. Har sprungit intervallträning på min crosstrainer! Det var ett tag sedan jag använde den. Imorgon hoppas jag på bra väder så vi kan gå ut o gå vid lunch som vi brukar.

Agnes o Siri somnade strax innan kl 20 båda två. Siri sover i spjälsängen.

Lite av vad Agnes gjort idag:
- Klättrar gärna ÖVERALLT
- Tar på sig sina skor
- Vinkar hejdå o går till ytterdörren
- Försöker låsa upp ytterdörren inifrån med mina nycklar
- Står o gnäller  o pekar på kylskåpet, vill ha jordgubbar! (Har nog ätit över 10 st idag, men vill ändå ha mer)

Busfröt

MMS

Busfröt


Plättar med hallonsylt

MMS

Plättar med hallonsylt


Minus på vågen

Nu har det vänt igen! Vet inte om träningen gett lite resultat eller om kroppen bara tog en paus men nu har jag gått ner totalt 4,5 kg! Bakade ett lågkolhydratbröd igår. Jätte gott! Så när suget sätter in på kvällen så kan jag ta mig en skiva bröd. Här är receptet för de som vill prova att baka. Läs mer om mitt sätt att äta här: LCHF

LCHF - Bröd

50 g hasselnötter
50 g mandel
50 g sesamfrön
200 g linfrön
1,5 msk brödkrydda
50 g kruskakli

1. Mal ovan till mjöl i matberderadre eller mixer.

2. Blanda ihop följande

250 g keso
50 g smält smör
1 dl creme fraiche
4-6 ägg
2 tsk bakpulver

Efter du blandat "kladdet" blanda då i ditt malda mjöl och rör ihop. Häll sedan i en avlång ugnsform/brödform som är täckt med bakplåtspapper.

Grädda i ca 60 minuter på 200 grader.

Kolhydrater per skiva är ca 1,1 g.

Sötnos!

MMS

Sötnos!


Kämpa på!

Sedan jag skrev inlägg sist angående min träning o viktminskning så har jag stått helt stilla på vågen och midjemåttet. INTE kul, men jag får ha tålamod. Tänker inte ge upp nu! Vill inte ändra mer på maten då jag ammar utan jag fortsätter äta som jag skrev. Däremot har jag sedan igår ändrat träningen lite, hoppas det ska göra att jag förbränner mer! Nu kör jag även intervallträning under tiden jag är ute på min promenad:
- 15 min powerwalk
- 30 min intervallträning, där jag springer 1 minut o går 2 min
- 20 min powerwalk


Kvällsbad

MMS

Kvällsbad


Älskar trappor

MMS

Älskar trappor


Sover gott!

MMS

Sover gott!


RSS 2.0