Äter riskaka o busar. Siri sover. Klänning...

dsc01426 (MMS)

Äter riskaka o busar. Siri sover. Klänningen har hon fått av våra snälla grannar, deras dotter Emma är ett år äldre än Agnes.


Idag har vi lekt ute hela eftermiddagen, v...

dsc01417 (MMS)

Idag har vi lekt ute hela eftermiddagen, varit varmt ute. Idag har vi avvecklat napparna dagtid. Numer får dem bara användas när dem sover. Det har fungerat bra än så länge:)


Godnatt! Tydligen kan man sms:a till blogg...

Godnatt! Tydligen kan man sms:a till bloggen också. Nya funktioner. Tyvärr blev ju mms bilden mindre nu, hoppas dem ändrar det. Tycker den är lite för liten...


Grillmontering:)

dsc01410 (MMS)

Grillmontering:)


Plantering

Idag har jag fått hjälp av Agnes o Siri att plantera lite vårblommor. Nu ser det mycket trevligare ut på uteplatsen. Vi har precis varit iväg och köpt en grill och sandlåda till barnen. Så nu är vi redo för varma dagar med god mat och massa mys på vår härliga uteplats!








5-ordsmening?!

Finns det några kriterier för hur 5-ordsmeningen skall vara uppbyggd? Agnes sa i alla fall idag "mamma läsa igår sitta fåtöljen". Igår kväll satt jag i fåtöljen och läste för henne innan hon skulle somna så det var ju helt rätt :-) Hon vet redan vad igår, idag och imorgon är för något. Vi brukar säga så på kvällen, pappa läste igår så idag ska mamma läsa, pappa får läsa imorgon igen. Så nu har hon lärt sig att själv använda igår och idag!


Dåligt med bloggande

Ja det har varit dåligt med bloggandet sista tiden. Har haft mkt att göra, både praktik och en hel del i skolan. Om en månad ska jag vara klar med 3 stora hemtentor och en projektplan inför D-uppsatsen samt två andra uppgifter. Så nu kämpar vi sista månaden innan sommarlovet!

Äntligen!

Fick besked precis att Agnes o Siri äntligen fått plats på en förskola här i Eklanda. Det blev inte vårt första val, utan vårt andra. Men vi är nöjda, känns så skönt att slippa köra bil varje gång de ska till förskolan. Nu kan vi gå dit på 5 minuter. Inskolningen börjar 11 aug, efter sommarlovet.

Eklanda Gård

Videoklipp o kort

Vi försökte ha Agnes vaken hela dagen, men det gick inte. Hon somnade kl 16 i soffan.... Siri kan inte låta Agnes vara :-)




Busar...




Mellanmål på deras egna bord




Siri leker med stenarna vid uppfarten...




Agnes stoppar sten i dörren... (får hon inte)...


SOL!

797b919ee6bc432321d8cc96a4d20c73.png

SOL!


Sockerkaka i solen

0-1562b1a9bafba5b042fe63e9abce6dd5.png

Sockerkaka i solen


Konstrotting

Det blir nog dessa trädgårdsmöbler istället. Vi gillade dem bättre båda två. Ska åka o titta på dem idag eller imorgon.  Finns matchande snygga blomkrukor till också som man kan ha på uteplatsen! Man kan köpa dynor till och ha i fåtöljerna också, vet inte viilken färg det blir på dem än...


Mellanmål på trappen

2348b3cdb46d82ad9e0d9efcd2e28898.png

Mellanmål på trappen


Tuff tjej

0-18ab1cd1cfdd204b1a762c91e3b756e8.png

Tuff tjej


Glad Påsk!

Påsken blev bra ändå! Idag har alla varit friska! Här kommer tre påskhälsningsfilmer:








Isolerade i påsk

Vi får hålla oss isolerade hela påsken... Agnes har varit frisk hela dagen idag, men när vi var på väg hem från affären så kräktes hon i bilen... får klä ut oss till påskkärringar här hemma imorgon, blir inga dörrknackningar...

Så GLAD PÅSK till ALLA!

Middagslur

64ac788e99c0cb80d7170ea55ed6dd72.png

Middagslur


RSS 2.0