Bra köp!

Nu har jag tjänat 200 kr på att shoppa på tradera istället för att gå till Åhléns.

Använder ett puder från i.d bare minerals som jag gillar jätte mkt. Det är väldigt drygt, men dyrt. En puderdosa kostar 475 kr på Åhléns. Men på tradera får jag den hemskickad för 275 kr!


Inget bebis inatt heller

Inatt trodde jag faktiskt att det kanske var på gång.... Hade 4 värkar under natten som inte kändes som förvärkar. Men nu på morgonen är dem borta.

Magsjuka

Ja då har vår lilla sjukling åkt på magsjukan också.... Blev dålig i eftermiddags o kräktes 3 gånger. Sedan verkade hon bättre så hon fick lite yoghurt o välling innan hon skulle sova, men det slutade med att han kräktes mig i ansiktet. Så vi fick duscha o byta sängkläder igen. Nu sover hon, hoppas hon mår bättre imorgon bitti. Imorgon håller vi oss till majsvälling och ger henne bara 1 dl åt gången.

Princesstårta

Agnes sover. Jag sitter vid datorn o äter princesstårta. Har hört att man ska ladda med energi inför förlossningen :-) På förmiddagen har vi varit på öppna förskolan, alltid lika roligt där! Hoppas det kommer finnas ett lika bra ställe i Eklanda när vi flyttar dit.

Kvällsbad

MMS

Kvällsbad


Godmorgon!

MMS

Godmorgon!


Mobil bloggar



JAAAAA Nu funkar det att mobil blogga :-) Visst är hon söt här när hon pratar i telefon!


Det snöar!

Ja äntligen kanske vi kan hoppas på att få åka pulka imorgon! Ikväll har det snöat massor, hoppas bara det ligger kvar tills imorgon förmiddag. I så fall så får Agnes leka i snön o åka pulka för första gången. Jag ska också åka pulka det kanske sätter det igång förlossningen, HOPPAS!

9 dagar kvar, flimmer för ögonen, huvudvärk

Nu är det bara 9 dagar kvar. Imorse fick jag flimmer för ögonen o kände mig yr. Som tur är så är det helg o Jonas var ju hemma så jag gick o la mig o sov några timmar. Vaknade med huvudvärk, men nu efter 2 st panodil har den försvunnit. Var kanske ett litet migränanfall som jag lyckades stoppa med att sova lite...

Agnes mår bättre nu, men hon har ju flera dagar kvar att äta sin medicin. Nu sover hon. När hon vaknar ska vi gå till café Glädjebubblan o fika så att hon får leka lite. Hon blir så lätt rastlös av att vara hemma en hel dag. Precis som sin mamma :-)

Penicillin 10 dagar

Ja hon hade öroninflammation denna gången också... Vi ska tillbaka till samma doktor om 2 månader för att kontrollera att den läkt ut ordentligt. Har den inte det kommer hon skicka remiss till öronläkare. Det kommer hon även göra om hon får en till öroninflammation på kort tid... Väl hos öronläkaren kommer det sedan tas ställning till rör i öronen osv. Men man brukar tydligen alltid vänta med det tills barnet är i alla fall minst 1,5 år.  Så vi får hoppas att den här längre kuren med penicillin ska få bort inflammationen helt.

Agnes är pigg, glad o äter trots nästan 39 graders feber. Hoppas hon inte har för ont i natt när hon ska sova bara. Får ipren för värken innan läggdags...

Agnes sjuk

Igår kväll vaknade Agens o var jätte ledsen. Tog sig för öronen o ville inte sluta gråta på en bra stund... Efter en timma somnade hon om. Hon fick en ipren innan hon somnade o sov till ca 2 då hon började böka runt i sängen, sov sen oroligt resten av natten... Inatt fick hon feber också... Imorse hade hon 38,7. Så eventuellt har hon fått tillbaka öroninflammationen. Har bokat tid redan i em till doktorn. Har hon öroninf. nu igen så får dem skicka en remiss till öronläkare... Har dem återkommande dvs 3 öroninf på 6 månader så ska dem träffa en öronspecialist. Nu sover hon. Hon har varit pigg o ätit bra på morgonen, men det var nog för att iprenen tagit ner febern.

MVC-Besök

Idag har jag varit på MVC. Allt verkade bara bra med bebisen.... Nu är det 12 dagar kvar!

Är i vecka 38+1 (v.39) idag
Hjärtljud: 144 slag/minut
SF-Mått: 38 cm

Hallå bebisen!!

Hallå bebisen, nu får du komma ut tycker jag....

Idag har Agnes o jag varit på öppna förskolan. Agnes tycker det är jätte skoj att vara där, fast hon måste alltid sitta en kvart i knät o titta innan hon vågar springa runt själv o leka.  Imorgon ska vi prova på öppna förskolan i Oscar fredrikskyrka här i Linne. På onsdag ska vi till vanliga öppna förskolan och efter lunch ska jag till MVC o efter det ska vi träffa Selma o Erica.  På torsdag eller fredag ska vi träffa Lilly o Lovisa också. Så denna veckan har vi fullt upp. Men det är skoj!

Lite dåligt med kort o sånt, men kameran o videokameran är nerpackad i BB-väskan... Funderar på att även ta med datorn till BB eftersom inte Jonas får stanna över denna gången. Då kan jag ju roa mig med att blogga när bebisen sover....

Alla Hjärtans Dag

Imorse fick jag o Agnes alla hjärtans dag pannkakor till frukost av Jonas. Gott!
Klockan 13 har jag gett mig en egen present på alla hjärtans dag. Då ska jag på fotvård och fotmassage. Ska bli så skönt och välbehövligt :-)

Här får alla min bloggläsare ett litet kort:


Förvärkar

Ja nu får det vara dags... Har en del förvärkar så jag hoppas bebis kommer snart.

Du är på dag 263 av 280. (93,9%).
Du är i vecka 38.
Du har gått 37 fulla veckor och 3 fulla dagar (v37+3).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Beräknat förlossningsdatum Mån 2 mar 2009
Du har 17 dagar kvar till beräknad förlossning.

Vad tycker ni om dessa namn?
Agnes & Arvid
Agnes & Sonja (Om man kastar om bokstäverna så blir det Jonas!!)




RSS 2.0