Åbybadet

I eftermiddag bär det av till äventyrsbadet i Åby. Ligger i Mölndal.... Där ska Agnes träffa sina kompisar Anton, Wille och Selma för att bada. Ska bli skoj! På söndag börjar babysimmet igen. Fast nu får man nog börja kalla det nåt annat än babysim, simskola kanske?

Nu börjar vi så smått....

Ja nu börjar vi så smått att förbereda oss för visningar och försäljning av lägenheten. Vi är klara med alla små renoveringar i lägenheten som vi tänkt ordna innan försäljning. På torsdag kommer en mäklare från Fastighetsbyrån hit, då ska vi gå igenom allt inför försäljningen. Vi har tänkt lägga ut den för annons under mars/april. Men vi förbereder allt nu med fototagning osv så att allt är klart. Kan nog bli lite mkt annars med en nyfödd också....

Nu håller jag på att rensar igen.... Nu är det gästrummet som rensas från allt onödigt o sånt som vi inte kommer ha användning av. 

Blåbärssoppa

Kort från idag:

Här sitter Agnes o Selma fint vid bordet när mammorna fikar




När Jonas kom hem ville Agnes också ha blåbärssoppa, precis som pappa.









Blev ingen pulka idag, all snö är redan borta...

SNÖ!

Imorse när vi vaknade var det massor med snö ute! Skoj! Pratade med Jonas som ska köpa en pulka så vi kan gå ut o åka i i eftermiddag. Nu sover Agnes och tittar man ut så har snön redan börjat smälta bort! Så typiskt Göteborg! Hoppas det ligger kvar lite i em i alla fall så Agnes kan få åka pulka för första gången.

Igår var Agnes o jag på lekpalatset, helt ensamma man undrar vart alla barn var. Men vi hade skoj ändå. Skulle egentligen gått till öppna förskolan, men när vi kom dit efter en långsam promenad (kan inte gå så fort, får sammandragningar) kl 9 på morgonen så var det såklart stängt... Så det var bara att knalla hem igen...

Om 1 timma kommer Erica o Selma och hälsar på!

Måndag & 56 dagar kvar

Imorgon går jag in i vecka 33. Tror bebisen har fixerat sig neråt redan för sedan igår har jag haft lite värk och stickningar i bäckenet. Har slutat arbeta också, lite konstigt känns det att veta att man inte ska jobba på minst 1 år. Har blivit dålig på att blogga... skulle önska att det funkade att mobilblogga med mitt 3 abonemang men jag får inte till det.

 
Jag o Agnes på nyår

RSS 2.0